joi, 15 noiembrie 2012

   „Probabil că nu eram în toate minţile. Era cu şapte ani mai mare ca mine. Suficient de bătrân să-mi fie... ei bine, nimic. Dar tot mai învârstă ca mine. Şapte ani era mult. Începuse să scrie când m-am născut eu. Când eu învăţam să scriu şi să arunc cu cărţi în profesorii mei, probabil că el săruta fete. Probabil că multe fete, ţinând seama de cum arăta. Chiar nu aveam nevoie de această complicaţie în viaţa mea acum.” 


(Richelle Mead - Academia Vampirilor)

6 comentarii:

  1. :|...din pacate uneori varsta isi spune cuvantul...indiferent ca multi dintre noi zicem ca nu conteaza diferenta de varsta, ei bine, ba da!Si chiar foarte mult...lumea e diferita, fiecare generatie e tot mai altfel...apar tot felul de discutii prin care realizezi ca indiferent cat iti este de draga persoana respectiva totusi exista cativa ani ce va arata cat de diferiti sunteti..si anii aceia conteaza!
    pff..stiu cum e!!!de aceea mi-am permis sa scriu atat..:))...
    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori diferenta de varsta este buna, insa mai rar. Si nu e bine sa fie prea mare...
      Ma bucur ca desi este doar un fragment dintr-o carte, ai vazut putin printre randuri si ai inteles ca m-am regasit in el si de aceea l-am postat.
      Cred ca toate trecem prin asta la un moment dat :)) E ok, ma bucur ca ai scris atat si ca mi-ai impartasit opinia ta! Te pup! >:D<

      Ștergere
  2. ei nu chiar asa de mare diferenta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, come on! :)) E mare. Cel putin din punctul de vedere al varstei mele e mare. Peste vreo 5 ani daca ma vei intreba, nu mi se va mai parea asa mare :)

      Ștergere